ARTISTER

Monica Uthuslien Larsen

er eier og daglig leder av sin City Tattoo Studio. Hun har i mange år drevet med ting innen håndverk og kunst, høsten 2017 kastet hun seg hodestups inn i tattoo verden å inn i en selvlæringsprosess hvor hun har utviklet seg i en forrykende fart. hun henter inspirasjon fra bilder og natur i tillegg til at hun lager sine egne design. Monica er en dame med god selvinnsikt å vet når hun må takke nei til ett design å sende det til en av våre mer erfarende artister. Hun har allerede bygget seg en formidabel kunde krets å har stort sett booket fulle uker, så det kan være noe vente tid.

Ole Kristian Formo

også kjent som Blekkmo. Han startet å tatovere i 2016  og har opplevd det problematisk å bruke tiden på andre ting siden det.
Veldig takknemlig for å kunne ha en jobb der han fikk være kreativ, treffe mennesker fra alle livets stier og kunne sitte oppe seint om nettene å tegne til høy bråkemusikk uten å føle seg uprofesjonell. Blekkmo kjører en stil som kan både være illustrativ og neotradisjonell.
Han henter inspirasjon fra tatoveringskunst, ekstrem metal, illustrasjon fra 1800-tallet, folkekunst, japanske tegneserier og de norske fjorder, fjell og granskau. Han ønsker stadig å forbedre seg og hente inspirasjon fra nye steder samtidig mens han respekterer tatovering som en egen kunstform.